Diamanttavlor

Om

Våren 2015 köpte jag min första Diamanttavla - en vacker fjäril. Hade aldrig förr sett något sådant typ av pyssel.
Snabbt blev jag fast, och jag tycker fortfarande det är lika kul och har "värvat" många i min bekantskap och familj som även de har blivit lite av diamantberoende.

Min svåger undrade en dag -Varför gör man sånt? Jag tror vi alla har våra egna små anledningar till varför. Men alla kan nog hålla med om att det är otroligt avkopplande, man kan låta hjärnan vila lite och tankarna flyga fritt. Under tiden har jag fått olika historier till mig där människor väljer att pärla Diamanttavlor - sorgearbete, arbetsterapi efter sjukdom, barn med för hög energi, inredning på dagis mm.

Resultatet blir alltid det samma oavsett anledning - Otroligt vackra tavlor. Och det blir så extra vackert att titta på något man gjort själv, eller kanske fått av en god vän/familjemedlem.

Så vintern 2017 startade en ide´om en butik full av vackra Diamond Painting motiv. Mest för att det varit så krångligt att få tag på med osäkra leveranser och långa väntetider. Vår ide´ är att ha vackra motiv som finns tillgängliga med snabb leverans. Då vi vet känslan när ens tavla börjar ta slut och man vill så gärna snabbt påbörja nästa.

Vi ger också garanati på god kvalitet. Är Du inte nöjd med Din produkt eller kanske något saknas ska Du snabbt kunna komma i kontakt med oss för att bli nöjd.

Betalningsalternativ
För att hålla kostnader och därmed priser så lågt vi kan så har vi valt en enkel webbutiksmodell med begränsade betalningsalternativ. Beställer du direkt från hemsidan kan du betala via Paypal. Antingen  säkert med ditt betalkort eller via ett Paypalkonto.
Vill du hellre betala med Swish så kan du göra det antingen via att skicka ett mail till oss: diamanttavlor2017@gmail.com. Skriv in vilken produkt du vill köpa och namn och adress, så får du vidare instruktioner om swishbetalningen. Alternativt så kan du ta kontakt med mig via vår
fantastiska Facebookgrupp : https://www.facebook.com/groups/634228900095395/
Där du självklart ändå är välkommen att bli medlem. Massa härlig inspiration från toppenfina medlemmar.

Frakt
Du betalar aldrig mer än 50 SeK i frakt per order på våra lagervaror. Och då skickar vi med Postnords Skick Lätt tjänst som också är spårbart med kollinummer.


Har du däremot beställt en tavla efter eget motiv som överstiger de måtten som vi som standard har, där båda sidorna är 60x60 cm får du betala extra frakt då det går som paket. Detta sker över överenskommelse oss emellan. 

Vill du bara köpa tex enstaka berlocker eller annat väldigt lätt, kontakta oss via mailen så kan vi komma överens om ev. billigare leverans.


Följ oss på:
Facebook i gruppen Diamanttavlor/Diamond Painting Sverige https://www.facebook.com/groups/634228900095395/?ref=aymt_homepage_panel
Instagram: diamanttavlor_diamond_painting
Företagsinfo
Marie Krans Mehmed
Krantz A-handel
Wetterlinsgatan 1
52135 Falköping

Organisationsnummer: 520917-5958

Levereras från:
Leena Johansson
Kummingatan 112
42443 Angered